loading...
هواشناسی جامع ایران
آنچه در این سایت مشاهده خواهید کرد.

با عرض سلام و خسته نباشید و خیر مقدم به تمامی کاربرین گرامی:

در این وب قصد داریم تا شما را با اب و هوا به طور کلی اشنا کنیم:

انچه در این سایت می توانید مشاهده نمایید:

پیش بینی های مختلف بارشی و دمایی هر منطقه و کل ایران

نقشه های بارشی و رعد و برق

پیش بینی های مختلف پوشش ابری و میزان بارندگی روزهای و ماه های اینده

پاسخ به پرسش های شما در رابطه با هوا و پیش بینی منطقه شما

آمار و ارقام بارش و دمای روزهای گذشته

پیش بینی های لحظه به لحظه

اخطاریه ها و بولتون های هواشناسی

مقالات هواشناسی و اشنایی با هواشناسی

و ...

امیدوارم از انچه برای شما فراهم نموده ایم لذت ببرید.


کانال هواشناسی جامع


برای پیوستن روی لینک زیر را در قسمت urll بالای مرورگر خود بنویسید.

www.telegram.me/irimoo



 

آخرین بروز رسانی :  


     Starدوشنبه ۲۶ بهمن ماه ۱۳۹۴Star


     

Starبه روز رسانی :Star 

 


     Star دوشنبه۲۶ بهمن ماه ۱۳۹۴Star



 

Starطبق آخرین مدلهای هواشناسی Star

سلام دوستان

اطلاعیه صادره مورخه دوشنبه 26 بهمن  در کانال هواشناسی جامع

همونطور که پیش بینی کردیم شاهد افزایش محسوس دمادر همه ی نقاط کشور بودیم ک این روند همچنان با شدت و ضعف ادامه خواهد یافت.

این پایداری هوا و افزایش دما سبب تجمیع الاینده ها در شهرهای بزرگ صنعتی و جمعیتی نظیر تهران-اراک-البرز-قزوین-اصفهان –تبریز شده است. که انتظار می رود همچنان ادامه داشته باشد اما در تهران و البرز در ارتفاعات و بلندی های این استان ها یا به نوعی در جنوب دامنه های البرز و شمال تهران و البرز شاهد بارش هایی طی امروز و فردا خواهیم بود.

همچنین همانطور ک قبلا گفتیم تا اطلاع ثانوی بارش گسترده و نظام مند در کشور نخواهیم داشت و احتمال بسیار ضعیفی هست  ک در روز سه شنبه موجی از سمت شمال غرب –شمال و شمال شرق کشور رو تحت تاثییر خودش قرار بده.

همچنین همانطور ک هفته قبل گفتیم تا سه روز اینده به تناوب ارتفاعات کرمان ( مرکز-جنوب غرب) باید منتظر رخداد بارش های رگباری باشند به این رخداد میشه جنوب شرق فارس-برخی نقاط زاگرس مرکزی (- شمال چهارمحال و بختیاری- برخی نقاط لرستان-) شمال و غرب هرمزگان  - برخی نقاط اصفهان ( استان اصفهان خیلی جزیی)- جنوب یزد ( نزدیک فارس ) رو هم اضافه کرد.

در شمال هم بارش در برخی نقاط استان های سمنان-بلندی های تهران و البرز-مازندران- جنوب غربی ترین نقطه گلستان-شمال غرب خراسان شمالی بصورت جزییی در پاره ای نقاط اتفاق خواهد افتاد.

 روز سه شنبه ( احتمالا ) نفوذ سامانه ای از سمت شمال غرب..( هنوز قطعی نیست و جزییات رو در اینده مطالعه بفرمایین).

از این رو وضع هوا طی روزهای اینده و روزهایی ک سامانه بارشی در کشور فعال است بدین صورت است:

سه شنبه 94/11/27 :  رگبار باران گاهی با رعد وبرق و وزش باد شدید موقت در برخی نقاط در جنوب استان کرمان،  شمال هرمزگان و جنوب شرق فارس که  این شرایط تا روز چهارشنبه در کرمان و شرق هرمزگان تداوم خواهد د اشت. در مناطق کوهستانی و ارتفاعات کرمان بارش بصورت برف خواهد بود.
 
روز سه شنبه دامنه های البرز در شرق مازندران، گلستان و خراسان شمالی گاهی بارش برف خواهد داشت که میتواند موجب لغزندگی  جاده در مسیرهای کوهستانی منطقه  شود ، از این رو توصیه میشود احتیاط لازم   بکار گرفته شود.

این سامانه طی روز پنجشنبه در جنوب شرق و شرق، خاطرنشان کرد: سامانه مذکور روز جمعه  به تدریج از مرزهای شرقی کشور خارج می شود.

تا پایان هفته در سایر مناطق کشور جوی پایدار حاکم می باشد که با افزایش آلاینده های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت همراه خواهد بود.

 

 به کانال تلگرامی ما بپیوندید... ارائه اخبار وضع هوا در ثانیه به ثانیه


لطفا برای اگاهی مردم و همچنین حمایت از ما انتشار دهید.

 

👉@irimoo 👈

 

https://telegram.me/joinchat/Cd0aTjujhwH3xz2-8chlbw

 

 

این جریانات صعودی هستند و به صعود هوای سطح زمین به طبقات بالاتر و در نتیجه تشکیل ابر کمک می کنند پس هرچه این جریانات قویتر باشند احتمال تشکیل ابر بیشتر می باشد

 

 

وضعیت جریانات همرفتی تا یک هفته آینده

K-Index .

 

تغییر اقلیم واثرات آن بر کشاورزی وذخائر آب شیرین حوضه آبریز جنوب غرب کشور ایران
مشخصات
نویسنده / نویسندگان: بهروز امیری یاراحمدی
سال انتشار: 1392
زمینه تحقیقاتی: اقلیم شناسی
چکیده
تغییر اقلیم واثرات آن بر کشاورزی وذخائر آب شیرین حوضه آبریز جنوب غرب کشور ایران بهروز امیری یاراحمدی1* 1- رئیس اداره هواشناسی بروجرد چکیده: هدف از این تحقیق شناخت بررسی چگونگی اثرات پدیده تغییر اقلیم وچالش های محیطی ناشی از رفتار های طولانی مدت این پدیده بر کشور ایران می باشد. می دانیم پدیده تغییر اقلیم مشکلات بسیاری را برای ساکنان نقاط مختلف کره زمین به وجود آورده است و کشور ایران نیز از این قائده مستثنی نیست. این مطالعه نشان می دهد که طی 30 سال آینده، شرایط خشکسالی در کشور روبه افزایش است که این مساله وقوع تغییر اقلیم وبه دنبال آن اثرات ناشی از این پدیده برکشاورزی وذخائر آب شیرین منطقه راتایید می کند.در این تحقیق به بررسی پدیده اثرات تغییر اقلیم برکشاورزی ومنابع آب شیرین حوضه آبریز جنوب غرب کشور ایران پرداخته شده است. واژه های کلیدی: اقلیم،بارندگی، دما، خشکسالی
مشخصات
نویسنده / نویسندگان: مهندس حسین مومن زاده، دکتر غلامعلی کمالی، دکتر مجید وظیفه دوست
سال انتشار: 1388
زمینه تحقیقاتی: هواشناسی کشاورزی
متن


چکیده

علم سنجش از دور و تولیدات ماهواره ای حاصل از این تکنیک نوین از جایگاه خاصی در علوم کشاورزی و منابع طبیعی برخوردار می باشد. در این تحقیق، میزان تولیدات گیاهی گندم در استان اصفهان برای یک سال تر (84-1383) و یک سال خشک ( 80-1379) از داده های ماهواره ای مادیس استخراج گردید. بدین منظور 68 تصویر تولیدات ماهواره ای مادیس مر بوط به انعکاسی سطحی (MOD09GA) و دمای سطح زمین (MOD11A2)  با گامهای زمانی 8 روزه استخراج گردید. با استفاده اطلاعات ماهواره ای شاخص گیاهی و دمای سطح زمین، میزان تنش آبی در هر گام زمانی با استفاده از یک رابطه خطی برآورد گردید. همچنین توزیع مکانی جذب فعال تابش فتوسنتزی (APAR)، با استفاده از شاخص گیاهی NDVI و داده های هواشناسی برآورد گردید. در نهایت ماده خشک تجمعی، بعنوان بازخوردی از عملکرد گندم، پس از محاسبه APAR، راندمان استفاده از نور خورشید و نیز تنش آبی در دوره های زمانی مورد نظر محاسبه گردید. سپس ماده خشک بدست آمده با کمک شاخص برداشت به عملکرد تبدیل شد. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که بطور کلی در دوره تر سالی تولیدات گیاهی در سطح استان اصفهان ¼ برابر نسبت به دوره خشکسالی افزایش یافته است. نتایج نشان داد که شهرستان های آران و بیدگل، فلاورجان، اردستان بیشترین کاهش و اصفهان بیشترین افزایش ماده خشک را در این مدت داشته اند. با تعمیم این الگوریتم به سایر استانهای کشور می توان نسبت به ارائه الگوهای پیش بینی عملکرد گندم قبل از برداشت محصولدر مقیاس کشوری اقدام نمود.



برای دریافت اصل مقاله به فایل پیوست مراجعه فرمائید .
 فایل ضمیمه
 
باسمه تعالی
 معرفی سامانه توسعه هواشناسی کاربردی( تهک ) کشاورزی
 با توجه به رویکرد جدید در طرح راهبردی سازمان هواشناسی کشور، همه فعالیتها  بایستی در راستای کاربردی نمودن خدمات و توجه به کاربر نهایی مدون گردد . گروههای کاری داده های هواشناسی بسیار متنوع هستند اما یکی از مهمترین آنها فعالین بخش کشاورزی و تامین مواد غذایی می باشند . با این نگرش کاربر نهایی مورد توجه بوده و سازمان به دنبال آن است که از ابتدای نیازسنجی تا انتهای  به کار گیری داده های هواشناسی در کار که منجر به افزایش تولید در بخش مواد غذایی می شود با کاربران نهایی همراه باشد . بر این اساس طرح سامانه توسعه هواشناسی  کاربردی( تهک ) کشاورزی پس از نظر خواهی از استانها تدوین و  برای اجرا مصوب گردید. در ذیل بصورت اجمال دلایل مدیریتی این سامانه مدیریتی  معرفی می گردد :
1-     محصولات‌ کشاورزی از نظر کمی و کیفی شدیدا تحت‌ تأثیر شرایط جوی هر منطقه قرار دارند. در شرایط مناسب جوی میزان بهره وری کشاورزی و تامین مواد غذایی می تواند به شکل قابل توجهی افزایش یابد. هم چنین است برای آفات گیاهی و جانوری، به این معنی که در شرایط مناسب آب و هوایی آفات گیاهی و جانوری مانند قارچ ها و حشرات تولید شده و رشد می کنند که می توانند خسارات جبران ناپذیری به کشاورزی وارد نمایند. این تاثیر دوگانه آب و هوا بر کشاورزی خود نشان از اهمیت و حساسیت بالای هواشناسی کشاورزی است. هواشناسی کشاورزی می تواند با مطالعه دقیق هر یک از گونه های گیاهی و آفات مرتبط با آنها در شرایط آب و هوایی منطقه به یاری کشاورز آمده و او را در مراحل مختلف کاشت، داشت، برداشت و مقابله با آفات یاری رساند.
2-    با توجه به اهتمام دولت تدبیر و امید در راستای اقتصاد مقاومتی از طریق ایجاد امنیت غذایی درکشور، داده‌های هواشناسی و کاربرد آنها در توسعه کشاورزی به خصوص در تولید محصولات راهبردی، از اهمیت ویژه ای برخوردار می شوند. در واقع استفاده بهینه از امکانات موجود و توجه به زمینه‌های کاربردی داده‌های هواشناسی کشاورزی به صورت جامع می‌بایست مورد توجه قرارگیرد. اما در این بین موانعی مانند منابع انسانی ناکافی، پایین بودن سطح مهارت نیروهای کارشناسی، قدیمی یا ناکافی بودن فنآوری، ضعیف بودن امکانات پردازشی، محدود بودن شبکه پایش در سطح ملی و ناپیوستگی داده های دیدبانی وجود دارند که باعث بروز محدودیت در ظرفیت خدمت رسانی ادارات هواشناسی ‌کشاورزی می شوند. به فهرست مشکلات مذکور می‌توان مواردی همچون عدم انتقال به هنگام داده‌ها از مزارع محلی به مراکز پردازش داده و انتقال نتایج از مراکز مذکور به سطح مزارع به سبب نبود سامانه های برخط و به هنگام تبادل داده و اطلاعات را نیز اضافه نمود.
3-      برای پیشگری از افت کمی و کیفی محصولات کشاورزی، کاهش خسارات ناشی از بلایای طبیعی جوی، بر طرف کردن ضعف سیستم‌های اطلاع رسانی، پیشگیری از اتلاف زمان، انرژی و منابع مالی به دلیل سهل انگاری یا نداشتن کارآیی کارکنان موثر در تولید محصولات هواشناسی کشاورزی، اهمیت پرداختن به ایجاد سامانه ایی برای ترویج اطلاعات هواشناسی کشاورزی آشکار می شود.
این سامانه که قرار است ارتباط دو سویه با کاربرنهایی را برقرار کند دارای بخش های زیر است: 
 

 

 
 
1-     شناسایی کاربران نهایی

 

 

 

2-    نیاز سنجی  
 
 
3-    تهیه داده و محصول  
 
 
4-    سامانه های توزیع داده و محصول( بر اساس هر گروه کاربری)  
 
 
5-    ظرفیت سازی( آموزش در درون و برون سازمان )  
 
 
6-    نظر سنجی و بازخورد

 

7-     مستندسازی
 

 

برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک فرمائید
درباره ما
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مفید بودن سایت؟ ( 10 زیاد -1 کم)
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 13
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 40
  • آی پی دیروز : 65
  • بازدید امروز : 100
  • باردید دیروز : 78
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 486
  • بازدید ماه : 986
  • بازدید سال : 4,850
  • بازدید کلی : 168,223